Licht bewolkt4.4 ℃

Gladys Jiwalal in Amsterdam

Gladys Jiwalal

Vrouw, moeder, vriendin, ondernemer, Amsterdammer … in willekeurige volgorde. Ik houd van de koud en verlang naar vakanties naar landen zoals IJsland, Noorwegen en Lapland maar niet op z’n Wim Hof’s. Supergoed hoor als die bikkels die dat doen, maar de comfort van dikke sloffen (warm), grote sjaals (bescherming) en warme dekens (geaard) tijdens de koud kenmerken mij eigenlijk wel. Of eigenlijk zijn het mijn kwaliteiten zachtmoedig, gastvrij en intuïtief.

Ooit had ik na mijn HBO Personeel en Arbeid bedacht dat ik Religie en Levensbeschouwing wilde studeren. Dit ging uiteindelijk niet door en misschien is dat het enige waar ik spijt van heb en tegelijkertijd is dit onderwerp wel een rode draad in mijn leven. Zingeving en spiritualiteit in mijn relaties, keuzes, opvoeding van mijn kinderen. De opleiding tot meditatiedocent (Nederlof) bracht mij echter wel dichter bij mijn hartsverlangen. Ik heb diverse opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van lichaamswerk, massage, coaching en therapie en ben vooral ervaringsdeskundige!

Verbinding, sereniteit en heling zijn woorden die goed passen bij wat ik je graag meegeef. Dit geldt zowel voor de coaching, de meditatie als lichaamswerk. Verbinding met jezelf, de ander en met de groep. Ik vind het woord Ubuntu daarom ook een mooie match omdat het verwoord dat we onderdeel zijn van een geheel en als jij herstelt dan herstelt het geheel om je heen.

Foto's van Gladys Jiwalal

Gladys Jiwalal image 1
Gladys Jiwalal image 2

Zoek een bedrijf in Heiloo:

Gladys Jiwalal
Adres
Lamonggracht 16
1019RE Amsterdam
Mobiel
06-15932341
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Gladys Jiwalal. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map