Half bewolkt9.0 ℃

Jos Blom Kraanverhuur B.V. in Alkmaar

Jos Blom Kraanverhuur B.V.

Bij Jos Blom Kraanverhuur B.V. werken momenteel ruim 50 werknemers, die met elkaar een hecht team vormen.

De hoofdvestiging bevindt zich aan de Alexander Flemingstraat 2 te Alkmaar (Industrieterrein Oudorp). Zowel de planning als de stalling van de machines zijn op dit adres gevestigd. Ook is er een bedrijfsruimte gerealiseerd met een hoogte van 10 meter, zodat ook de grotere reparaties in eigen beheer uitgevoerd kunnen worden.

Naast onze hoofdvestiging te Alkmaar, zijn wij ook gevestigd in Heerhugowaard, Den Helder, Amsterdam, Hoogeveen en Rotterdam.

Het bedrijf beschikt over 48 kranen, waaronder 23 telekranen met een maximale capaciteit van 500 ton en 25 torenkranen met een maximale gieklengte van 60 meter.

In 2017 verwachten wij ons kranen-park uit te breiden met een nieuwe Liebherr MK88, Spierings 60 meter en een Liebherr LTM 1.450-8,1.

U kunt ook voor transport bij ons terecht. Hiervoor zijn 7 transporteenheden aangeschaft. De transporteenheden bestaan uit diverse twee- en drie assige trekkers met semi diepladers, verschillend van een twee assige semi dieplader met een oprijklep tot vier assige gestuurde en uitschuifbare semi diepladers. Voor de kleinere hijsklussen en het transport van units of containers beschikken wij over een vrachtwagencombinatie met een autolaadkraan. Tevens beschikt Jos Blom Kraanverhuur B.V. over een roterende verreikers en een 7 tons heftruck, 60 meter (de Mighty Tiny) en een 40 tons rupshijskraan. Uiteraard beschikken wij ook over de nodige aanverwante artikelen om elke hijsklus te kunnen klaren.

Kortom: voor elke klus de gewenste machine waarmee wij u vanuit onze vestigingen op landelijk niveau van dienst kunnen zijn!

Foto's van Jos Blom Kraanverhuur B.V.

Jos Blom Kraanverhuur B.V. image 1
Jos Blom Kraanverhuur B.V. image 2

Zoek een bedrijf in Heiloo:

Adres
Alexander Flemingstraat 2
1821 BK  Alkmaar
Telefoon
085-8900189
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Jos Blom Kraanverhuur B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map