Bewolkt-0.6 ℃

Marc Lange Sieraden in Alkmaar

Marc Lange Sieraden

Mient 12
1811NC Alkmaar
072-5204814
marc@marclange.nl
http://www.marclange.nl

Marc Lange Sieraden

In sieradenland geldt dit seizoen: groot, groter, grootst. De nieuwste creaties van edelsmid Marc Lange sluiten naadloos aan op deze trend en zijn echte pronkstukken. Hoewel oversized en opvallend zijn ze sterk in simpelheid. Trouw aan zijn eigen signatuur, kiest Lange voor eenvoud en understatement, voor vakmanschap en kostbare materialen én voor verrassende combinaties.


Earcandy

Als er één sieraad de show steelt deze zomer, dan zijn het oorbellen. Vooral lange, slanke bellen óf grote oorringen, de zogenaamde hoops. De hoops van Marc Lange zijn net even anders dan andere oorringen. Zo sluit de cirkel niet helemaal, maar eindigt het ontwerp in een krullende beweging met diamant. De oorsieraden zijn verkrijgbaar in verschillende groottes, materialen en kleuren (prijs vanaf €265,=).


Multicultural

De broche is officieel terug van weggeweest. Logisch: het is een gracieuze blikvanger die schwung geeft aan elke basic outfit. In Fibula zijn geel-, rood-, en witgoud speels vervlochten met zwart zirkonium en grijs titanium. Willekeurig geplaatste edelstenen zorgen voor glans en schittering. Het ontwerp is geïnspireerd op de culturele diversiteit in ons land (prijs op aanvraag).


Go Crazy

Collier Go crazy heeft alles. Het is een mix van gouden, titanium en zirkonium schakels in diverse uitvoeringen. Van glad en geribbeld, glanzend en mat, groot en klein tot kleurrijk en versierd met parels. Het is crazy chic! (prijs €2.480,=)

Foto's van Marc Lange Sieraden

Marc Lange Sieraden image 1
Marc Lange Sieraden image 2
Marc Lange Sieraden image 3
Marc Lange Sieraden image 4
Marc Lange Sieraden image 5
Marc Lange Sieraden image 6

Zoek een bedrijf in Heiloo:

Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Marc Lange Sieraden. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map