HEILOO - Bent u benieuwd hoe verschillende energiebesparende maatregelen werken of hoe een warmtepomp eruit ziet? Dan bent u van harte welkom om langs te komen bij de duurzame showroom op zaterdag 27 augustus.


In deze showroom kun je kleine en grotere maatregelen, zoals radiatorfolie, een infraroodpaneel of zonnepanelen bekijken en hier vragen over stellen. Een adviseur van het onafhankelijke Duurzaam Bouwloket en energiecoaches van Heiloo Energie zijn deze dag aanwezig om u hier alles over te vertellen. De showroom staat van 10.30 uur tot 15.30 uur bij supermarkt Albert Heijn in Ypestein.

Onafhankelijk advies

Heiloo Energie is een vereniging van bewoners voor bewoners met een hart voor duurzaamheid. Hun energiecoaches vertellen u graag over energiebesparing en verschillende duurzame maatregelen.

Het Duurzaam Bouwloket is het energieloket van de gemeente Heiloo. Inwoners kunnen hier terecht voor gratis en onafhankelijk advies over het energiezuinig, duurzaam en aardgasvrij maken van de woning.

Meer informatie

Kunt u 27 augustus niet naar de mobiele showroom in Heiloo komen? U kunt ook langs gaan bij de Duurzame Renovatie Helpdesk in winkelcentrum ’t Loo of bij het spreekuur in de bibliotheek. Zie de website van Heiloo Energie voor meer informatie en de openingstijden.

U kunt ook Duurzaam Bouwloket benaderen met vragen, telefonisch of per mail. Dit kan via het telefoonnummer 072-7433956 en per e-mail via info@duurzaambouwloket.nl.