HEILOO - Tijdens de Week van de Ontmoeting van 29 september t/m 6 oktober zijn er in de gemeente Heiloo diverse leuke en sportieve activiteiten. Hier kunt u elkaar ontmoeten en nieuwe contacten leggen. Deze week valt samen met de landelijke Week tegen Eenzaamheid, waarin extra aandacht wordt gevraagd voor het thema eenzaamheid.

Kom er ook bij, we kijken uit naar uw komst!

Doe iets samen met een familielid, buur of vriend die alleen is of niet zo vaak de deur uitgaat. Ga er samen op uit of doe mee aan de activiteiten.

Activiteiten Week van de Ontmoeting

  • 29 september van 13.30 tot 14.30 uur: voetbalactiviteiten bij HSV Heiloo. Vooraf aanmelden voor de voetbalactiviteiten is verplicht.
  • 3 oktober van 13.30 tot 14.30 uur: sport & spel bij locatie HSV Heiloo. Vooraf aanmelden voor de sport & spel activiteit is verplicht.
  • 4 oktober van 12.30 tot 13.30 uur: wandelgroep, startpunt AV Trias. Vooraf aanmelden voor de wandelgroep is verplicht.
  • 4 oktober om 13.30 uur: wandelen met praktijkondersteuner Nicolette van Deventer. Verzamelen bij huisartsenpraktijk dr. Hartong, Het Zevenhuizen 57.
  • 5 oktober om 10.00 uur: wandelen met dokter Voskuil. Verzamelen bij huisartsenpraktijk dr. Voskuil, De Strandwal 26.
  • 6 oktober om 14.00 uur: wandelen met dokter Mosch. Verzamelen bij huisartsenpraktijk Huisartsen Hoog & Laag, Hoog en Laag 38.

Vaste activiteiten

Hier kunt u elkaar het hele jaar door ontmoeten:

Sociaal Team

Tijdens de Week van de Ontmoeting kunnen mensen elkaar ontmoeten, met elkaar wandelen of aan andere activiteiten meedoen. Onder het motto ‘Kom erbij!’ hoopt het Sociaal Team van de gemeente Heiloo mensen met elkaar in contact te brengen.

Iedereen in onze gemeente hoort erbij. Daarom is het belangrijk dat u mee kunt doen in uw eigen omgeving, dat u iets kunt doen voor een ander en dat u hulp en ondersteuning krijgt als het nodig is. Meestal kunt u dat zelf of via vrienden, familie of vrijwilligers. Als dat niet (meer) lukt, denkt het Sociaal Team met u mee en wijst u de weg naar passende hulp of ondersteuning.