HEILOO - Albert Heijn in winkelcentrum Het Hoekstuk in Heiloo is weer open. Vandaag knipten supermarktmanager Stefan Boer en assistent manager Sjors Agricola het lintje door. De supermarkt heeft nu het nieuwste concept van Albert Heijn en biedt meer vers en gemak. Klanten worden verrast met volledig nieuw interieur en een groter assortiment verse producten. Met de nieuwe zelfscankassa’s gaat het afrekenen een stuk sneller.

“De eerste reacties zijn zeer positief!” zegt supermarktmanager Stefan Boer. “Klanten zijn vooral te spreken over de prachtige nieuwe inrichting, de ruime opzet en de uitbreiding van ons versassortiment.” Naast gewone kassa’s heeft Albert Heijn Het Hoekstuk nu ook maar liefst negen zelfscankassa’s.

Vers

Bij binnenkomst word je direct verrast met een wereld van verse groente en fruit. Er is ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan er altijd, mede dankzij een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vers brood, taarten en gebak, verse noten, vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes.

Innovaties
Naast de zelfscankassa’s heeft Albert Heijn Het Hoekstuk ook beeldschermen in de winkel en elektronische schapkaartjes. Supermarktmanager Stefan Boer: “We kunnen onze klanten nu nog meer inspireren met de grote beeldschermen met informatie over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten. En met elektronische schapkaartjes kan sneller worden ingespeeld op veranderingen in het assortiment.” De winkel is ook duurzamer. Door de nieuwe installatie die warmte terugwint, wordt er ook geen gas meer gebruikt. “Dat levert een forse energiebesparing op,” aldus Stefan Boer.

Albert Heijn Het Hoekstuk is van maandag tot en met vrijdag geopend van 7:00 tot 22:00 uur, op zaterdag van 8:00 tot 22:00 uur en op zondag van 8:00 tot 21:00 uur.