HEILOO - Zondag 13 en 27 juni organiseren de buurtsportcoaches van Heiloo samen met de Academie voor Gevoel Yoga en Mindfulness lessen voor kinderen (9.00-10.15 uur) en jongeren (10.30-11.45 uur) van 9 t/m 16 jaar uit Heiloo. In de gymzaal aan de Burenweg staan een afwisseling van bewegen, uitdaging en plezier maar ook stilte, rust en ontspanning op het programma. Aanmelden, € 2,50 per les, kan via www.sportenbewegeninheiloo.nl/activiteitenkalender.

Het leven gaat snel, je bent druk met school, huiswerk, je telefoon, je ‘moet’ online zijn, en luisteren naar ouders, school en anderen. Kortom, er zijn veel prikkels en je krijgt weinig rust. Yoga en Mindfulness leert je de stress te herkennen en hoe je met aandachtsoefeningen terug kan komen in het nu. Je concentratie verbetert en je zelfvertrouwen hierdoor neemt toe.

De Yoga en Mindfulness lessen zijn toegankelijk voor iedereen. Jonge kinderen werken met thema’s als de zon, dieren, vriendschap en nog meer. De jongeren kunnen bovendien hun verhaal doen in een gezellige sfeer, tijdens dit oplaad-moment waarin je helemaal jezelf kan en mag zijn. Aanmelden voor deze activiteit kan via www.sportenbewegeninheiloo.nl/activiteitenkalender.