HEILOO - Maandag 7 februari opent Domino’s de deuren van haar nieuwe winkel in Heiloo onder leiding van Robin Helder. De nieuwe winkel is gevestigd aan Stationsplein 3 en richt zich op het bezorgen en afhalen van pizza’s en diverse bijgerechten.

Doorgegroeid van bezorger, naar shiftleader, naar franchisenemer

Robin is er trots op zijn tweede winkel te openen in Heiloo. ‘’Nadat ik in 2009 ben begonnen met werken bij Domino’s als bezorger, ben ik later shiftleader geworden en uiteindelijk manager van meerdere vestigingen. In 2020 opende ik mijn eerste winkel. Ik ben er trots op nu ook in Heiloo een Domino’s vestiging te openen.

Robin kijkt ernaar uit om inwoners van Heiloo kennis te laten maken met het uitgebreide assortiment van Domino’s. Welke pizza hij nieuwe klanten adviseert als eerste te proeven? Dat is de American Supreme Meatlover.

100% verse pizza’s

Alle pizza’s bij Domino’s worden gemaakt van eerlijke en verse ingrediënten. Het deeg is 100% vers en alle ingrediënten zijn vrij van kunstmatige geur- en kleurstoffen. Met een breed aanbod aan verschillende ingrediënten, heeft Domino’s een uitgebreid menu met voor ieder wat wils. Meer weten? Ga naar www.dominos.nl/over-dominos/5xbeter

Van maandag tot en met woensdag geldt er een speciale actie in de vestiging: zo genieten klanten van de 2e pizza gratis bij afhalen en de 3e pizza gratis bij bezorgen.

Volledig elektrische bezorging

De nieuwe vestiging van Domino’s is te vinden Stationsplein 3 In de compacte en moderne winkel kan dagelijks worden afgehaald en worden gegeten. De bezorging van de pizza’s vindt plaats in het dorp Heiloo met volledig elektrische fietsen.

De winkel is van zondag tot en met donderdag geopend van 16.00 uur tot 22.00 uur. Op vrijdag en zaterdag opent de winkel ook voor lunch vanaf 11.30 uur.

Werken bij Domino’s Heiloo?

Domino’s Heiloo zoekt nog pizzamakers en bezorgers om het team te komen versterken. Een baan bij Domino’s staat garant voor plezier, flexibiliteit en uitstekende doorgroeimogelijkheden. Meer informatie is te vinden op: https://www.dominosjobs.nl/