HEILOO - Zorg je voor je partner of voor je vader of moeder, maar wordt de zorg je soms wat te zwaar? Op www.respijtpunt.nl vind je een overzicht van het regionale aanbod om de zorg over te dragen.

Wanneer je hulp nodig hebt bepaal je zelf, op een manier die bij jou past. Zo kan een vrijwillige Respijthulp ondersteuning bieden in de thuissituatie bij bijvoorbeeld (beginnende) dementie zodat je even de deur uit kan. Wil je wat langer bijtanken dan kan degene voor wie je zorgt tijdelijk logeren in het Respijthuis. Zelfs als je zorgt voor een naaste die zich in de laatste maanden van zijn of haar leven bevindt, kun je op hulp rekenen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden.

Het Respijtpunt van Trefpunt Heiloo kan je de weg wijzen tussen de verschillende mogelijkheden en, indien nodig, een aanvraag verzorgen en de ondersteuning in gang zetten. Het delen van zorg help het zorgen langer vol te houden. Wacht daarom niet te lang, kijk op www.respijtpunt.nl of neem vrijblijvend contact op met Karin van Kersbergen, cliëntondersteuner Trefpunt Heiloo (072) 5331297 of info@trefpuntheiloo.nl.