HEILOO - Tot en met eind september is de expositie "The Beauty of Nature" van May-May Meijer te zien in Atelier De Trog in Heiloo


In deze expositie gaat het om foto’s die op grote buitendoeken zijn gedrukt. De kunstenares zegt zelf over haar expositie: "Een oud-collega van de Vrije Universiteit in Amsterdam liet mij weten dat hij alle foto’s ware kunstwerken vindt en dat hij ze mooi tot zijn recht vindt komen in de prachtige, rustgevende omgeving. Een psychiater van GGZ Noord Holland Noord liet mij weten dat hij gaat kijken met een internationale groep van ervaringsdeskundigen. Ik heb de foto’s gemaakt toen ik opgenomen was in kliniek de Rembrandthof, ik was toen psychotisch. Ik had het idee dat God mij de schoonheid van de natuur liet zien om me te helpen herstellen en om mijn vredesboodschap kracht bij te zetten".

May-May Meijer vertelt verder: "Een vriend van mij die de Rietveldacademie deed heeft mij erop geattendeerd dat mijn foto’s Art Brut zijn, en zo is het exposeren begonnen. Overigens zie ik mijn kunst ook als contemporary sacred art, en exposeerde ik ook op de Fine Art Biennale in Cannes, alsmede op de Biennale of Contemporary Sacred Art in Menton. Ook exposeerde ik onlangs in Roemenië en in China. .

De tentoonstelling is vrijdag, zaterdag, zondag van 11.00 tot 16.00 en tot en met eind september te zien. Kijk hier voor meer informatie of bezoek de website van May-May Meijer.