HEILOO - Ondernemersvereniging Ondernemend Heiloo organiseert al jaren de Ondernemingsverkiezing, waarbij drie ondernemers uit Heiloo in de prijzen vallen. De Ondernemingsprijs en de Ondernemersprijs worden door een deskundige jury bepaald, maar er wordt ook een mening gevraagd aan alle inwoners van Heiloo.


Iedere ondernemer in het dorp kan namelijk de Rabobank Publieksprijs winnen! Stem mee op www.ondernemendheiloo.nl/stem en bepaal mee wie de Rabobank Publieksprijs wint. Met jouw stem maak je ook nog eens kans op een prachtig prijzenpakket!

Het stemmen voor de Rabobank Publieksprijs is in volle gang. De voorlopige tussenstand (op 16 november) op alfabetische volgorde is:

• Keuken met Karakter

• ’t Glasboetje

• The Best of Me Fotografie

• Puur geluk catering

• Shot By Zeb

Verbinding

Een van de juryleden van de Ondernemersverkiezing is Arnold Zandstra, adviseur MKB bij Rabobank in Alkmaar en omstreken. “Als bank ondersteunen we ondernemers met de uitdagingen en kansen van deze tijd. Samen borgen we de continuïteit van de onderneming en werken we aan innovatie, digitalisering en verduurzaming. Met de Rabobank Publieksprijs hopen we ondernemers te inspireren om naar de toekomst te kijken. We werken graag samen rondom dit initiatief met Ondernemend Heiloo. Want een ondernemersvereniging krijgt meer voor elkaar dan één bedrijf alleen. Dat is de kracht van het collectief. En daar geloven wij als coöperatieve bank in. Door kennis te delen, netwerken te faciliteren en mensen met elkaar te verbinden helpen we ondernemers en Ondernemend Heiloo vooruit.”

De bekendmaking van de winnaars is tijdens een besloten feest van Ondernemend Heiloo op zaterdagavond 10 december 2022 in de Cultuurkoepel.