HEILOO - Voor de voorjaarsvakantie heeft de buurtsportcoach weer leuke activiteiten gepland voor kinderen van 1 t/m 13 jaar. Zo kun je op 27 februari lasergamen en zijn op 28 februari de Dreumesochtend en het Sportspektakel! Alle activiteiten zijn in Sporthal Het Vennewater. Aanmelden kan vanaf nu via www.sportenbewegeninheiloo.nl.

Lasergamen in de sporthal
Jongerenwerk Heiloo en de buurtsportcoach zetten de sporthal op z’n kop op 27 februari. Het Vennewater staat vol met luchtkussens en andere obstakels om je achter de verschuilen. En met alleen de sfeerverlichting die het Jongerenwerk verzorgt, belooft het superspannend te worden! Lasergamen is voor kinderen van 9 t/m 13 en 14 t/m 17 jaar en er zijn 3 tijdssloten van een uur. Deelname kost € 3,-.

Dreumesochtend en sportspektakel
Een echte traditie in de vakantie! Van 9.30 tot 11.30 uur kunnen kinderen van 1 t/m 5 jaar naar hartenlust spelen in de sporthal. Lekker klimmen, klauteren, kruipen én rondfietsen op de eigen loopfiets! Deelname kost € 4,- inclusief één begeleider en een kopje koffie of thee. Van 12.30 tot 15.00 uur kunnen de kinderen van 6 t/m 12 jaar los op de 24 meter lange stormbaan. Ook zijn er verschillende sportclinics en andere activiteiten die worden verzorgd door de BSO van Sportify Kids, die sinds januari actief is op het complex van HSV.

Wil je als ouder ook wel weer eens lekker ‘spelen’? Tijdens onze lessen Ouderwets Gymmen keer je even terug naar de gymles van vroeger met spellen als De Vloer is Lava en trefbal. Mét leeftijdsgenoten natuurlijk!

Aanmelden kan nu via www.sportenbewegeninheiloo.nl!