HEILOO - Ook het Trefpunt, het Brunogebouw (Bukbuk), de jongerenhuiskamer en de Vrijwilligers Informatie Punten in Heiloo en Uitgeest zijn tot nader order gesloten.

De activiteiten zijn geannuleerd, maar onze dienstverlening voor mensen die daarvan afhankelijk zijn gaan door. Dat betekent bijvoorbeeld dat we de bezorging van diepvriesmaaltijden en onze boodschappenservice voortzetten. Daarmee is de eerste levensbehoefte gewaarborgd. Voor de overige praktische dienstverlening kijken we wat echt noodzakelijk is. Wilt u zich ook aanmelden voor deze services? Dat kan via de contactgegevens onderaan dit bericht.

Onze vrijwilligers die mensen thuis normaal gesproken bezoeken, zullen proberen dit op andere manieren in te vullen met wat vaker telefonisch contact of indien mogelijk via skype of facetime. Wilt u ook gebeld worden? Aanmelden kan via de contactgegevens onderaan dit bericht.

Deze situatie maakt heel duidelijk dat we als gemeenschap oog moeten hebben voor elkaar en dat kan ook heel eenvoudig door in je eigen straat te kijken, wie er door deze maatregelen het hardst worden getroffen. U kunt uw buren tot steun zijn door boodschappen voor ze te doen of wat extra te koken en een maaltijd naar ze toe te brengen. Een eenvoudig handopsteken naar elkaar van achter glas is ook een vorm van menselijk contact.

Het Trefpunt en de VIP’s blijven telefonisch en per e-mail bereikbaar.
U kunt zich direct aanmelden voor de maaltijdservice, de boodschappendienst of het telefonisch contact. Telefoon 072-533 12 97 of info@trefpuntheiloo.nl