ALKMAAR - Organisatiebureau NJOY, gevestigd in Alkmaar, lanceert deze week een uniek, nog niet eerder vertoond concept. Bruidsparen-to-be kunnen vanaf heden een uitgebreide high-profile workshop volgen, welke op diverse locaties in Nederland gegeven gaat worden. Een compleet verzorgde dag waarop huwelijkskandidaten onder professionele begeleiding leren hun eigen bruiloft te organiseren.

De all inclusive masterclass bevat een educatief programma waarmee bruidsparen diverse organisatie-technieken onder de knie zullen krijgen. Onderwerpen zoals een correcte begroting, de huidige trouwtrends, het juiste draaiboek, het opstellen van de gastenlijst en ook de beste leveranciers komen aan bod.

Het dagvullend programma zal plaatsvinden op locaties door heel Nederland, zoals strandpaviljoen Deining in Castricum, Theater De Spiegel in Zwolle en Van der Valk in Zaltbommel. Na de workshop zal het contact niet ten einde zijn. Het bruidspaar krijgt online begeleiding, uitgevoerd door ervaren weddingplanners van het organisatiebureau. Er zit tevens een after-call in het pakket. De organisatoren zullen naderhand telefonisch contact opnemen om de laatste puntjes op de i te zetten.

“Een offline workshop met online begeleiding door professionals ontbrak nog in de trouwbranche. Het is ons vak om te luisteren naar de wensen van onze klanten. Vanuit deze wensen, passie voor het vak en liefde voor de mens hebben wij dit creatieve concept uitgewerkt tot een interactief programma. Wij staan te popelen om aan de slag te gaan met alle mooie lovestories!” aldus doorgewinterde weddingplanners Thessa Dudink-Latupeirissa en Wendy Latupeirissa.

Organisatiebureau NJOY geeft aan dat er slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar zijn. Aanmelden is mogelijk via de site www.njoyyourwedding.nl.