HEILOO - We zijn allemaal onderdeel van een familie en binnen de familie hebben we geleerd hoe we op eigen benen kunnen staan. Toch zijn er soms lastige patronen waar we -tegen beter weten in- aan vast houden zoals onzekerheid, je eigen plek in het leven niet kunnen vinden, iemand niet los kunnen laten, niet tot actie kunnen komen of een schuldgevoel hebben dat je niet thuis kunt brengen etc.

In een familieopstelling gaan we op zoek naar de verborgen waarheden achter die patronen. Het ontdekken van die waarheden is soms ontroerend, soms pijnlijk. Iedere avond een stukje theorie en daarna oefeningen om te ervaren hoe onbewuste patronen doorwerken in het hier en nu.

Dat inzicht maakt dat we ons vaak vrijer en blijer gaan voelen. Heiko Sportel heeft zijn NLP master behaald en is nu ook gecertificeerd begeleider van familieopstellingen. De workshop vindt plaats in het Trefpunt in Heiloo op dinsdagavond 5, 12 en19 januari.

Kosten bedragen € 45,00 incl. koffie/thee. In verband met de beschikbare ruimte is opgeven van te tevoren noodzakelijk. Dit kan via (072) 533 12 97 of info@trefpuntheiloo.nl