HEILOO - Vind jij het leuk om te schrijven, meld je dan nu aan voor de Trefpunt Schrijfclub van januari tot en met maart. Deze schrijfclub is voor iedereen leuk, van 8 tot 100 jaar. Om de week krijg je een onderwerp waarover je een kortverhaal of een mooie herinnering schrijft. Het hoeft niet lang te zijn, minimaal een A5 en maximaal een A4.


Je hebt 2 weken de tijd om het verhaal bij het Trefpunt in te leveren. Opsturen of mailen mag natuurlijk ook. Vervolgens krijg je alle verhalen van de deelnemers gebundeld thuis gestuurd inclusief het nieuwe onderwerp voor de daaropvolgende periode. Je mag zelf bepalen of je je verhaal anoniem of met naam inlevert.

Hoe meer deelnemers, des te meer verhalen. Deze worden ook gedeeld met de inwoners van de zorginstellingen in Heiloo. Met elkaar maken we een bundel vol leesplezier met mooie, lieve en warme verhalen. Doe ook mee! Meld je nu aan bij Stichting Trefpunt Heiloo (072) 5331297 of info@trefpuntheiloo.nl Voor meer informatie kunt u terecht bij Karin van Kersbergen.