HEILOO - In kleutergroep 1-2B zijn de kinderen druk aan het werk met het thema ‘Bij mij thuis’. Ze bereiden de peutervoorstelling voor die zij presenteren tijdens de open dag op 20 oktober. Om 11 uur zijn ouders met hun peuters van harte welkom om te komen kijken. Tijdens de muzikale voorstelling laten de kleuters zien dat presenteren met lef een belangrijke pijler is op kindcentrum De Duif.


In de aanloop naar de voorstelling werken de kleuters aan het bouwen van hun eigen huis, leren de verschillen tussen de soorten woningen, tellen huisnummers en bezorgen pakjes bij de verschillende adressen. Ook de huishoek is uitgebreid met een badkamer en slaapkamer. De kinderen denken zelf mee over dit thema en vullen het samen met de leerkracht in. Zo komt het thema echt tot leven.

Ouders die op zoek zijn naar een goede basisschool, kunnen samen met hun peuters van de voorstelling komen genieten. Aansluitend krijgen zij een rondleiding in het kindcentrum en beantwoordt directeur Annemiek van de Vliet alle vragen van ouders. Zij kunnen dan zelf zien hoe De Duif eigentijds onderwijs, opvang en talentontwikkeling vormgeeft in een open en respectvolle omgeving. U bent van harte welkom op vrijdag 20 oktober om 11 uur. Dan start de peutervoorstelling. Kunt u er niet bij zijn? Neem dan contact op met Annemiek van de Vliet voor een afspraak via 072-5320874. Kindcentrum De Duif, Mariënstein 180, Heiloo, https://duif.tabijn.nl/