HEILOO - Jouw perfecte bruiloft willen organiseren , maar niet zo heel goed weten waar je moet beginnen Voor antwoorden op al jouw honderden vragen, heb je WeddingFair! Op de beurs kun je handen schudden, proeven, voelen, ruiken én uitproberen. Ontmoet supertoffe trouw- en feestlocaties, ga bruidstaart proeven, de fotobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten, in vervoering raken van trouwjurken en laat je helpen door beauty specialisten voor jou ideale make-up look. De bruidegom verdiept zich in het trouwpak, de playlist van de DJ en keurt de trouwauto. Er is geen betere manier om inspiratie op de doen dan een bezoekje te brengen aan de beurs van WeddingFair in Heiloo-Alkmaar.

Antwoorden op al jouw vragen
Tijdens het bezoeken van WeddingFair Heiloo-Alkmaar ontdek je samen met je geliefde hoe jullie ideale bruiloft er uit moet komen te zien. Door deze beurs komt je alles te weten over wat belangrijk is voor jullie bruiloft. Meer dan 30 professionals vertellen je er graag alles over zodat jullie de mooiste dag van jullie leven kunnen hebben. De beste inspiratie voor je decoratie of locatie vind je bij WeddingFair. Ook is er een bloemist aanwezig die je helpt bij het maken van jouw ideale bruidsboeket. Er is overal aan gedacht om jou ideeën te geven om jouw bruiloft zo uniek mogelijk te maken.

#loveandwin: win een ceremoniemeester voor op jullie bruiloft!
Op de beurs in Heiloo-Alkmaar maak je kans op een ceremoniemeester van The Weddingcoach. Op jullie grote dag zorgt zij dat alles op rolletjes verloopt. En dat helemaal gratis, wie wil dat nou niet? NIEUW! Win een compleet verzorgde huwelijksreis naar het prachtige Jamaica! In het beursseizoen mogen wij een bruidspaar blij maken met deze geweldige prijs!

Op is op: Nog meer leuks voor de bruid!
Aan 100 bruiden wordt het Magazine BRUID en Bruidegom aangeboden. Het meest gelezen bruidsblad van Nederland dat een geweldige bron van informatie en inspiratie voor bruidsparen bevat. Dus wees er als één van de eersten bij!

Must have: Trouwagenda cadeau voor alle bruiden
De Trouwagenda is super handig om je bruiloftsplanning te ordenen en alles bij elkaar te houden. Het is een persoonlijk handboek naar de aanloop van jullie trouwerij. Heel tof om te bewaren en achteraf in te kijken als een bijlage van je trouwboek. In de Trouwagenda dat bestaat uit 164 pagina’s staan vol met tips van trouwspecialisten, een 24-maanden weddingplanner, checklists en nog veel meer! In de winkel kost de agenda € 9,95 maar na aanmelding op de beurs krijgt de bruid het boekje cadeau!

Cultuurkoepel Heiloo, Adres : Kennermerstraatweg 464, 1851 NG Heiloo. Zondag 22 september 2019 van 11.00 tot 17.00 uur. Gratis entree en parkeren. De locatie is prima te bereiken per Auto, Trein, Bus en Fiets. Workshop maak je eigen wedding-moordboard. Gratis trouwagenda voor bruiden. Kinderen krijgen

een feestelijke attentie. Meer info op http://www.weddingfair.nl/trouwbeurs-heiloo-alkmaar/ en/of https://www.facebook.com/events/606836056497238/