HEILOO - Vandaag was de officiële opening van de nieuwe vestiging van Balletschool Attitude in Heiloo. Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen nu ook klassiek ballet lessen volgen in Heiloo, in de gymzaal aan de Burenweg.

Balletschool Attitude uit Alkmaar en Bergen heeft de afgelopen 15 jaar een naam opgebouwd op het gebied van lessen klassiek ballet voor kinderen en volwassenen van alle leeftijden en niveaus. De school onderscheidt zich door de speciale aandacht voor klassiek ballet en door bijzondere activiteiten. Zo kunnen de leerlingen eens in de twee jaar meedoen aan een grote voorstelling in een theater. Mirjam de Zeeuw, eigenaresse van Balletschool Attitude: “Niet presteren maar dansplezier is voor mij het allerbelangrijkste. Dát is mijn drijfveer: om de passie voor het dansen aan veel mensen door te geven.”

Er zijn lessen klassiek ballet in Heiloo op woensdagmiddag voor kinderen van 4 tot 12 jaar. De gymzaal aan de Burenweg is omgetoverd tot spiegelzaal. De lessen worden gegeven door docente Henriëtte Pot. Een bijzonder detail is dat haar vader Simon Pot bij het beroemde Scapino Ballet heeft gedanst en dat haar moeder, Marjan Pot, balletdocent was bij de muziek- en dansschool in Heiloo. Een proefles is altijd gratis en vrijblijvend. Kijk op balletschoolattitude.nl voor meer informatie.