HEILOO - Ondernemersvereniging Ondernemend Heiloo (OHO) heeft voor de achtste keer de Ondernemingsverkiezing georganiseerd. “Heiloo telt veel ondernemingen en met deze verkiezing worden ondernemers in onze gemeente op een positieve manier extra onder de aandacht gebracht”, vertelt het OHO-bestuur.

Prijzen
Zaterdagavond 14 december vond de feestelijke prijsuitreiking plaats in de Cultuurkoepel. Het verkiezingsthema van dit jaar was ‘lokaal betrokken’ en de deskundige jury heeft na diverse aanbevelingen van ondernemingen in Heiloo besloten dat de prachtige Ondernemingsprijs 2019 naar CiRoPack BV gaat en de Ondernemersprijs 2019 is voor Aron Harsveld (van Harsveld Verzekeringen). Beide bedrijven ontvingen op het podium de bronzen wisselsculptuur. Ciska en Rob van der Wal, van CiRoPack, waren zichtbaar verrast met deze onderscheiding en zullen het brozen kunstwerk een mooie plaats op kantoor geven.

De Rabobank Publieksprijs is er voor de onderneming met de meeste gemotiveerde stemmen. Dit jaar stak De Browniehemel er met kop en schouders bovenuit en won dus de Rabobank Publieksprijs.

Lokaal betrokken
De winnaars zijn allen lokaal betrokken ondernemers, geheel in thema én zoals het hoort bij een ondernemersvereniging. OHO siert de avond van de prijsuitreiking ook op met gerechten van lokale horeca, dit jaar Rails, Puur Geluk, De Kamer en Di Fiorentina. Er werd ook aandacht gevraagd voor de HighLow Rangers en hun tocht naar Gambia om geld in te zamelen voor het goede doel.

Ondernemersvereniging
De prijzenregen voor ondernemers in Heiloo is ieder jaar weer een bijzonder moment. Toch doet de ondernemersvereniging veel meer dan een verkiezing organiseren. Want, Heiloo is een dynamisch dorp en daar hoort een actieve ondernemersvereniging bij. Ondernemend Heiloo is een levendige, vooruitstrevende club met ruim 250 ondernemers die er voor elkaar zijn en elkaar verder willen helpen. Niet alleen tijdens een gezellige, maandelijkse netwerkbijeenkomst. Juist ook door krachten en expertise te bundelen en zo, als een sterke gesprekspartner richting organisaties, lokale, provinciale en/of rijksoverheid een krachtig geluid te maken waarmee rekening gehouden wordt. Samen! Voor, door en mét ondernemers.

Meer weten? Zie www.ondernemendheiloo.nl.

(Tekst: Marije Smit)