HEILOO - De buurtsportcoaches van Holland Sport geven een vervolg aan de na schoolse sportlessen die georganiseerd zijn in november en december. Vanaf januari gaan kinderen uit groep 6 t/m 8 drie weken lang kennismaken met Padel. De lessen vinden plaats op donderdag 7, 14 en 21 januari van 16.00-17.00 uur bij Tennis Padel Club Heiloo. Deelname is gratis maar aanmelden (per les) is verplicht. Dit kan via de activiteitenkalender op de website www.sportenbewegeninheiloo.nl.


In november en december hebben de Buurtsportcoaches na schooltijd een extra uur sport verzorgd. Elke week maakten zo’n 10-15 kinderen kennis met een verrassingssport. Vanaf januari zetten de buurtsportcoaches dit project voort, maar dan in samenwerking met de verenigingen. Dit project is voortgekomen uit het Sportakkoord waarbij de buurtsportcoaches de coördinerende rol op zich nemen. De eerste sport is Padel, deze wordt verzorgd door TPC Heiloo.

Juist nu met het online thuisonderwijs is het goed om in beweging te blijven vandaar dat we blijven doorgaan met een uurtje extra sport na schooltijd. Per week is er plek voor 12 kinderen, vooraf aanmelden is noodzakelijk. Wilt u meer informatie? Neem dan contact om met Bart Ploeger, via b.ploeger@alkmaarsport.nl.

Sport- en Beweegboekje in Heiloo
Voor de kerstvakantie hebben alle kinderen op de basisschool in Heiloo een Sport- en Beweegboekje ontvangen. In dit boekje staan sportlessen van verschillende sportaanbieders waar de kinderen gratis aan deel kunnen nemen. Aanmelden kan vanaf maandag 4 januari. Meer informatie en de digitale versie van het boekje staat op www.sportenbewegeninheiloo.nl.