HEILOO - Vrijdag 18 september organiseren de buurtsportcoaches van Heiloo van 10.00 tot 12.00 uur een Dreumesochtend in Sporthal Het Vennewater in Heiloo. Voor € 4,- kunnen kinderen van 1 tot en met 4 jaar sámen met hun (groot)ouder of begeleider twee uur lang klimmen, klauteren, springen, rennen en samen plezier maken op diverse luchtkussens. Toegang tot het evenement bedraagt € 4,- per kind.


Tijdens de dreumesochtend kunnen de kleinste kids zich uitleven met diverse beweegactiviteiten, ook voor hen is het immers leuk én gezond om lekker in beweging te komen. Er wordt een waar fietsparcours uitgezet waar zij hun behendigheid op de loopfiets in de praktijk kunnen brengen, je mag hiervoor ook je eigen loopfiets meebrengen. Voor de allerkleinste peutertjes is een aparte hoek ingericht waar zij lekker hun gang kunnen gaan.


Om 10.00 uur gaan de deuren van de sporthal open. Er is ruimte voor 50 kinderen en vooraf reserveren is noodzakelijk, dit kan online via www.sportenbewegeninheiloo.nl. Per kind mag i.v.m. de geldende corona-maatregelen maar één begeleider mee de zaal in. De kantine van Het Vennewater is wel geopend. Met vragen kunt u terecht bij de buurtsportcoach van Heiloo via b.ploeger@alkmaarsport.nl of 06-28493955.