HEILOO - Welzijnsorganisatie Trefpunt Heiloo zet zich al jaren in voor inwoners van Heiloo die geheugenproblemen hebben en hun mantelzorgers. Zo is het Trefpunt gastlocatie voor het Alzheimer Café, organiseert zij vele activiteiten waar ook mensen met geheugenproblemen aan mee kunnen blijven doen.

Binnenkort start er een speciale collegereeks en op Wereld-Alzheimerdag bent u van harte welkom op de speciale dansmiddag ‘Let’s twist again’ in de BukBuk. Mantelzorgers worden vanuit het Trefpunt geholpen door vrijwilligers die boodschappen of klusjes in huis overnemen.

Vorig jaar is onder de vleugels van het Trefpunt www.respijtpunt.nl gelanceerd waarop een overzicht te vinden is van de vele lokale mogelijkheden om de zorg even uit handen te geven. Ook kan men vanaf vrijdagochtend 28 augustus wekelijks tussen 10.00 - 11.30 uur terecht bij het inloopspreekuur van het Knooppunt Dementie. Voor Stichting Alzheimer Nederland meer dan voldoende aanleiding om het Trefpunt officieel te waarderen voor al hun inzet met de sticker ‘Dementie Vriendelijk’.