HEILOO - In de voorjaarsvakantie, van 21 februari t/m 27 februari, organiseren de buurtsportcoaches en jongerenwerkers in Heiloo weer diverse activiteiten voor jong en oud, kijk snel op www.sportenbewegeninheiloo.nl voor het vakantieaanbod, met leuke activiteiten voor jeugd en jongeren.


De volle vakantieweek heeft ook een feestelijk tintje vanwege het afscheidsfeestje van Kim Groen, die na 2,5 jaar als buurtsportcoach in de gemeente werkzaam te zijn geweest een nieuwe uitdaging aan gaat. Tijdens de activiteiten kan je afscheid van haar nemen.

Op het programma staan o.a. een dreumesinstuif (1-5 jaar) mét basketbal clinic, een sportinstuif voor de 6-12 jarigen, real life Among Us (10-14 jr), schaatsen (12-23 jr), NIEUW real life Mario Party (10-17 jr), Ouderwets gymmen (18+), panna-bumpervoetbal (10-16 jr), schatzoeken (groep 7 en 8), een dart workshop (13-23 jr), lasergamen (vanaf 10 jr/16+) en de Exit Games (vanaf 12 jr/16+).

Voor de activiteiten wordt een kleine eigen bijdrage gevraagd. De exacte speellocaties en voorwaarden vindt u op www.sportenbewegeninheiloo.nl. Via deze site kan men zich ook aanmelden.

Indien je je bevindt in een uitkeringssituatie, dan kan je kosteloos deelnemen door een mail te sturen. Wil je meer informatie? Neem dan contact om met Kim Groen, via k.groen@hollandsportbv.nl.