LIMMEN - Kunstenares Inez Mühren verzorgt op woensdagmiddag 28 augustus, om 15.00 uur, een workshop Handletteren in de bibliotheek in Limmen. Als je het handletteren een beetje onder de knie hebt kan je er allerlei leuke dingen mee doen. Verzin je eigen quotes, maak je eigen doe-het-zelf servies of pak cadeautjes nog mooier in. Hoe leuk is het om creatief bezig te zijn? Kom je ook?

Wil jij ook leren hoe je jouw favoriete quote omzet naar een prachtige tekst op papier? Hoe je de mooiste sierlijke letters tekent? Inez leert je met handige tips & trucs hoe je zelf aan de slag gaat. Inez heeft haar eigen atelier, Couleur Lokaal. Meer informatie over haar en haar werk kun je vinden op www.couleurlokaal.nl
De koffie en thee staan klaar en je bent van harte welkom om aan te schuiven aan de leestafel in de bibliotheek. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Aan tafel met…
Aan tafel met… in de bibliotheek geeft mensen uit het dorp de gelegenheid om hun verhaal of kennis te delen met anderen. Dit kan een interessant beroep zijn, een leuke hobby, een onderwerp dat je na aan het hart ligt of iets interessants dat je hebt (mee)gemaakt. De leestafel in de bibliotheek biedt zo een podium voor interessante workshops, verrassende presentaties en boeiende verhalen. Als je zelf eens een “Aan tafel met…” wilt verzorgen kun je je aanmelden bij de medewerkers in de bibliotheek.