BREDA - Het is eerste-divisionist HZV Het Vennewater niet gelukt om zich te plaatsen voor de halve finale van de KNVB-Beker. Op bezoek bij eredivisionist ZVV Kroeven ging de Heilooër formatie van coach Koen de Jong met 3-2 onderuit.

Met de nodige support uit Heiloo op de tribune in Breda was HZV in de eerste helft niet scherp genoeg en kwam door individuele fouten op een 2-0 achterstand. Na de rust stond de ploeg veel beter, maar toch leek het duel beslist toen de Brabanders een derde treffer wsten te maken.

De ploeg uit Heiloo, nummer vier in de eerste divisie, weigerde echter te capituleren en knokte zich terug in de wedstrijd middels treffers van Ryan van Westerop en Bram de Boer. Met een meevoetballende keeper kreeg HZV zelfs nog twee goede mogelijkheden op de gelijkmaker, maar het mocht helaas niet zo zijn.

Met opgeheven hoofd kan men zich dus nu vanaf heden richten op de competitie waarin het komende vrijdag Drs. Vijfje ontvangt.