HEILOO - De Foresters heeft nog steeds de volle buit uit de eerste drie wedstrijden. Zaterdag won de ploeg simpel van Alcmaria Victrix. HSV behaalde een verdienstelijk gelijkspel tegen Assendelft.

De derde zege van De Foresters in de vierde klasse zaterdag was een regelmatige waarin de ploeg met name in de eerste helft prima voetbal liet zien. Barry Koppes (2), Ozair Dahi en Joeri Warmenhoven zorgden uiteindelijk voor een 4-1 eindstand tegen Alcmaria Victrix.

HSV behaalde het eerste punt van dit seizoen en dat was op basis van wilskracht een terechte. De ploeg van trainer Edwin Veenstra kwam kort na rust door een strafschop op achterstand, maar een hard schot van Jelle Stam betekende de terechte gelijkmaker: 1-1.