HEILOO – Voor rust had De Foresters de controle tegen Blauw Wit (W), maar na de pauze ging het mis voor de Heilooërs. Het zag de gasten scoren en de voorsprong vervolgens uitbouwen, 0-3.

‘Het was een wedstrijd met twee totaal andere gezichten. In de eerste helft hadden we echt controle. We waren ook beter dan hen’, blikte Dennis Dijkhuis terug. De Foresters kreeg drie kansen, zo kwam het onder meer één tegen één met de doelman. Halverwege stond het echter nog 0-0. ‘We hadden toen een goed gevoel. De tweede helft was echter een totaal andere wedstrijd’, vervolgde Dijkhuis.

De Foresters had niets meer in te brengen en met een fraai schot kwam Blauw Wit op voorsprong. ‘De 0-2 en 0-3 gaven we weg door geklungel achterin. Ze hebben het terecht naar hun hand gezet. Na de eerste goal was bij hun de wil om te winnen en hebben zij terecht gewonnen.’

De Foresters – Blauw Wit (W) 0-3 (0-0)