HEILOO - De afgelopen weken organiseerden de Buurtsportcoaches van Holland Sport samen met Jongerenwerk Heiloo en met ondersteuning van Heiloo United de voorrondes van het Panna Zomertoernooi. Vijf weken op rij streden bloedfanatieke jongeren in de leeftijd van 10 tot 14 jaar tegen elkaar op in de pannakooi. De finalisten zijn bekend, zij spelen vrijdag 14 augustus om het kampioenschap. Voorafgaand aan de finale kunnen alle geïnteresseerde jongeren van 10.00-11.30 uur meedoen aan de clinics van Panna voetballer Hendrik Ploegaert en Freestyler Daniël Rood. Aanmelden voor de clinics kan via www.sportenbewegeninheiloo.nl. De clinics en finale vinden plaats op het terrein van HSV Heiloo.

De volgende jongeren hebben zich de afgelopen weken voor de finale weten te plaatsen: Thomas Admiraal, Thomas Carrillo Moreno, Lucas Masclee, Lennart Masclee, Huub Zoon, Simon Aklilu, Elias Freseney, Scott Kiburg, Bengt Croese, Mats Croese, Basir, Filimon Berhane Tekle, Adhonom Berhane Tekle, Mick van Ierssel, Bjorn van Garderen en Levi van Garderen. Zij spelen vanaf 11.30 uur de finale, waar het een ieder vrij staat hen om het hardst aan te moedigen.

Aanmelden voor de clinics voorafgaand aan de finale kan online via www.sportenbewegeninheiloo.nl. Deelname is gratis. Als je nog vragen hebt zijn Buurtsportcoach Kim (06-14418495 / @buurtsportcoachheiloo) en Jongerenwerker Maarten (06-15596978 / @jongerenwerkermaarten) altijd per WhatsApp, Instagram of Facebook bereikbaar.