HEILOO - In de voorjaarsvakantie organiseren de Buurtsportcoaches van Holland Sport samen met het Jongerenwerk Heiloo nieuwe activiteiten voor kinderen en jongeren tot en met 17 jaar. Elke dag vinden er activiteiten plaats voor verschillende leeftijdscategorieën. Van kleuterdans tot Urbans Sports en bubbel voetbal tot bootcamp voor meiden: De actuele activiteitenkalender staat op www.sportenbewegeninheiloo.nl en deelname is gratis.

Op maandag 22 februari start het programma met Bubbel Voetbal en Archery Tag voor kinderen van 8 t/m 17 jaar. Bij bubbel voetbal zit je in een opblaasbare bal (ballon) en speel je bumpervoetbal. Archery Tag is een kruising tussen trefbal en paintball, maar dan met pijl en boog.

Op dinsdag vindt ‘De Grote Gymles’ plaats voor kinderen uit groep 3 t/m 8 en hier komen de leukste spellen uit de gymles langs. Op dezelfde dag wordt er voor jongeren tussen de 10-14 jaar ‘Real life Among Us’ gespeeld en voer je samen met je teamgenoten de taken op tijd uit.

Halverwege de week, op woensdag, kunnen meiden deelnemen aan de ‘Girls Only 13+ bootcamp’ en wordt een open training bij Atletiek georganiseerd. Hier maak je kennis met verschillende elementen van atletiek én met de trainers van AV Trias.

Donderdag 24 februari staat in het teken van ‘Urban Sports Heiloo’. Onderdelen waar je aan kunt deelnemen zijn breakdancen, een longboard clinic én freerunning.

Als afsluiting van deze activiteitenweek gaan de kinderen en jongeren lasergamen. Zowel de Urbans Sports dag als het lasergamen zijn toegankelijk voor kinderen tussen de 8 en 17 jaar.

Voor de jongste kids: Kleuterdans
Voor de allerkleinsten van 4 t/m 6 jaar organiseren de buurtsportcoaches kleuterdans in samenwerking met de Muziek- en dansschool Heiloo.

Aanmelden

Aanmelden voor alle activiteiten kan via de activiteitenkalender op www.sportenbewegeninheiloo.nl en deelname is gratis. Kijk op de website voor het actuele aanbod en de tijden. Ouders zijn helaas niet welkom bij de activiteiten in de voorjaarsvakantie.