CASTRICUM - Sinds 1 juli verzorgt Holland Sport de exploitatie van de binnensportaccommodaties in Castricum en Heiloo. Zij heeft de Henry’s Groep gevraagd als horecapartner op te treden in de sporthallen Het Vennewater, De Lelie en De Enterij. Onlangs beklonken zij deze samenwerking in een van de sportcafés.

Holland Sport is geen onbekende in de regio. Zij verzorgt het onderhoud van een aantal sportvelden en is met buurtsportcoaches actief in de BUCH regio. “We staan te popelen om onze ervaring in te zetten in Heiloo, Limmen en Akersloot. Unieke dorpen met een eigen identiteit,” aldus Eddy Bakker, manager exploitaties van Holland Sport. “Bij zowel sporthal Het Vennewater in Heiloo als De Lelie in Akersloot en De Enterij in Limmen gaan we samenwerken met de Henry’s Groep. Een horecapartner die bekend staat om zijn service, vriendelijkheid en kwaliteit,” vertelt Bakker.

Henry’s Groep
Alkmaar Sport, moederbedrijf van Holland Sport, werkt in diverse accommodaties samen met de Henrys Groep. “De Henry’s Groep is met Alkmaar Sport meegegroeid vanuit horeca partner in sportcomplex Hoornse Vaart naar Sportpaleis Alkmaar waar zij ook in het kernteam deelnam bij de organisatie van 3 succesvolle edities van Wieler 3 daagse Alkmaar. Tijdens het EK 2019 in Alkmaar heeft de Henry’s Groep meer dan 400 vrijwilligers per dag én 250 genodigden op een drijven ponton naast de finish voorzien van catering. Daarnaast is zij in 2018 pachter/beheerder geworden van Alkmaar Noord in De Mare.”

“De Henry’s Groep is in staat om met ons het belang van de sporter te erkennen en herkennen. Zij heeft een hoge sensitiviteit voor het verleden en de lokale identiteit. Daarom is zij ook op zoek naar lokale medewerkers,” besluit Bakker.