CASTRICUM/HEILOO - Sinds 1 juli verzorgt Holland Sport de exploitatie van de binnensportaccommodaties in Castricum en Heiloo. De medewerkers van Holland Sport stellen zich graag persoonlijk voor aan de inwoners van de betreffende gemeenten. Daarom organiseren zij in het weekend van 29 en 30 augustus een feestelijke kennismaking met sportspektakels in de sporthallen Het Vennewater (Heiloo), De Lelie (Akersloot) en De Enterij (Limmen). Kinderen van 6 tot 12 jaar zijn welkom in de sporthallen die vol staan met luchtkussens en spelletjes. Ouders, sportbestuurders en overige geïnteresseerden kunnen ter plaatse kennismaken met de personen achter de verhuurafdeling, het Management Team van Holland Sport en horecapartner de Henry’s Groep.

Holland Sport is geen onbekende in de regio. Zij verzorgt het onderhoud van een aantal sportvelden en is met buurtsportcoaches actief in de gemeenten Bergen, Uitgeest en Heiloo. Per 1 juli verzorgt zij ook de exploitatie van 10 gymzalen en 3 sporthallen in Castricum, Heiloo, Limmen en Akersloot.

Sportspektakel
Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen zich aanmelden voor één van de sportspektakels. Deze vinden plaats op zaterdag 29 augustus in De Lelie en op zondag 30 augustus in Het Vennewater en De Enterij. Er zijn telkens twee tijdssloten, van 13.30 tot 15.00 uur en van 15.30 tot 17.00 uur. Per tijdsslot is plaats voor 100 kinderen. Deelname is gratis, maar reserveren is verplicht. Aanmelden kan via www.hollandsportbv.nl/sportspektakel.

Kennismaken
Ouders/verzorger zijn bij het sportspektakel, vanwege de geldende corona-maatregelen, niet welkom. Voor hen staat in de horeca een lekker kopje koffie met wat lekkers klaar. Hier kunnen sportbestuurders en overige geïnteresseerden aansluiten en kennismaken met de medewerkers van Holland Sport. Ook hier geldt uiteraard dat een ieder zich dient te houden aan de geldende adviezen zoals die door het RIVM zijn geformuleerd, ter voorkoming van verspreiding van het COVID-19 virus.

Aanwezigen maken kans op een ‘Holland Sport Welkomstpakket’, een sportief samengestelde verrassing voor de echte sport- en beweegfan.