REGIO – HSV heeft het seizoen op een positieve manier weten af te sluiten. In eigen huis won de ploeg van KFC. Voor De Foresters begint komend weekend de nacompetitie.

HSV – KFC 5-2
‘De mentaliteit en het gevoel is goed bij de ploeg. Dat is ook belangrijk’, aldus Edwin Veenstra. Ondanks dat er niets meer op het spel stond maakte HSV een feestje van de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Via Jelle Stam, Dillen Meijer, opnieuw Stam en Mats de Zeeuw ging de ploeg uit Heiloo na de eerste helft al met 4-0 aan de leiding. Na de pauze kwam ook Rick Houtnebos tot scoren. KFC deed tweemaal wat terug. De zege zorgde ervoor dat HSV als vijfde eindigde. Veenstra: ‘Ja, ik ben trots.’

ZAP – De Foresters 3-0
‘Dit was niet nodig. We begonnen wat slordig’, aldus Edwin Reder. Al snel opende ZAP uit de kluts de score terwijl De Foresters voetballend de betere was.

Waar De Foresters de mogelijkheden onbenut liet verdubbelde ZAP de score. De gasten speelden een aanval niet goed uit waarna uit de omschakeling de 2-0 werd gemaakt. ‘Toen was het geloof er wel een beetje uit. We brachten een extra spits erbij en uit dat risico viel de 3-0. Toen was het gespeeld.’ Nu wacht de nacompetitie. Het kan de ploeg uit Heiloo wel gestolen worden, maar het neemt niet weg dat het er staat als SEW komend weekend op bezoek komt.