SCHAGEN - In de 1e Divisie van het zaalvoetbal heeft HZV/het Vennewater een terechte zege geboekt op Scagha '66. De ploeg van Olcay Kocyigit zegevierde in Schagen met 3-5.

De formatie uit Heiloo profiteerde van slordig spel van de thuisploeg en sloeg op de juiste momenten toe waarbij de Scagha '66 alleen doelman Dekker zich in positieve zin kon onderscheiden. Hij hield zijn ploeg in de beginfase op de been waarna Stijn Buik voor de openingstreffer zorgde. HZV schakelde direct een tandje bij en via een fraaie omhaal van Stan de Boer werd het gelijk. Kort voor de rust scoorde de ploeg uit Heiloo nogmaals en na de rust nam men afstand door doelpunten van Lars de Vré en Mitchell Zwart (2).

Toch maakte Scagha het nog even spannend met een tweede treffer van Buik en een goal van Anass Boulhalhoul, maar ondanks een rode kaart voor De Boer zorgde De Vré uiteindelijk voor opluchting bij de Heilooër formatie: 3-5.