HEILOO - De overheid ziet dat jongeren door de coronacrisis hard worden geraakt en zij wil daarom graag iets doen voor de jongeren. Jeugd-Aan-Zet biedt financiële mogelijkheden om activiteiten te organiseren voor alle jongeren van 12 tot 25 jaar. De gehele maand februari organiseren de Buurtsportcoaches met de lokale sportaanbieders nieuwe gratis activiteiten voor deze doelgroep. In februari staan o.a. panna- en feestyle clinics en BMX kennismakingslessen op het programma.

Op maandag 1 en 8 februari organiseert Streetmoves o.l.v. Hendrik Ploegaert en Daniël Rood, twee Panna- en Freestyle clinics voor jongeren t/m 17 jaar. De clinics starten om 14.30 uur op de voetbalvelden bij HSV. De clinic is voor geschikt voor iedereen, ongeacht je niveau.

Vereniging de Boscrossers organiseert op woensdag 3 en 10 februari twee BMX kennismakingslessen speciaal voor jongeren t/m de 3e klas. Wil je altijd al eens kennismaken met deze gave sport? Geef je dan snel op voor éénn van de dagen. Ouders zijn helaas niet welkom bij de activiteiten.

Aanmelden kan via de activiteitenkalender op www.sportenbewegeninheiloo.nl. Houd de website in de gaten voor de nieuwste activiteiten.