HEILOO - Met grote trots kondigt TPC Heiloo aan dat het damesteam dit seizoen voor het eerst deelneemt aan de Eredivisie! Na een indrukwekkende reeks overwinningen en een onvermoeibare inzet hebben de dames zich weten te kwalificeren voor het hoogste niveau in het Nederlandse padel.


Spannende competitie
De CUPRA Eredivisie Padel Dames 2024 belooft een intense strijd te worden, verdeeld over drie speelweken, gevolgd door de allesbeslissende play-offs op zondag 23 juni. De agenda staat vol met spannende confrontaties, met de thuiswedstrijden gepland bij TPC Heiloo en Plaza Padel als alternatieve locatie bij slecht weer.

Het programma van TPC Heiloo in de competitie ziet er als volgt uit:

• Dinsdag 4 juni: Thuiswedstrijd tegen ESTATE PADEL
• Woensdag 5 juni: Thuiswedstrijd tegen PEAKZ REKRE X3
• Dinsdag 11 juni: Uitwedstrijd tegen XNRGY
• Woensdag 12 juni: Uitwedstrijd tegen Sportclub Houten
• Woensdag 19 juni: Thuiswedstrijd tegen The Padellers Amstelpark

Alle wedstrijden beginnen om 19.00 uur en worden gespeeld met het spannende 'Golden Point'-systeem, waarbij een beslissend punt wordt gespeeld bij een stand van 40-40.

Over het Team
Het damesteam van TPC Heiloo bestaat uit een mix van ervaren speelsters. De teamgeest en het doorzettingsvermogen van deze dames zijn bewonderenswaardig, en zij zijn vastberaden om hun stempel te drukken in de Eredivisie. Kom langs en moedig onze dames aan tijdens deze historische gebeurtenis. Het beloven spannende en competitieve wedstrijden te worden tegen een sterke tegenstanders. De sfeer zal geweldig zijn, met enthousiaste supporters en een geweldig team dat er klaar voor is om de strijd aan te gaan.Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de wedstrijdresultaten van TPC Heiloo Dames in de CUPRA Eredivisie via: www.heilooerdagblad.nl. Mis niets van hun avontuur en steun ons team in hun zoektocht naar succes!