HEILOO - Bij de start van de competitie hebben de Heilooër ploegen wisselend gepresteerd. HSV ging op eigen veld onderuit tegen promovendus Kleine Sluis. De Foresters, dit seizoen uitkomend in de 4e klasse zaterdag, begon het seizoen met een ruime zege.

In de tweede klasse zondag had HSV zeker op een beter resultaat gehoopt tegen het gepromoveerde Kleine Sluis, maar de ploeg gaf niet thuis en kwam al rap op een 0-2 achterstand en deze score had zelfs hoger kunnen uitvallen. De treffer van Luc Wagenaar gaf enige hoop voor de tweede helft, maar opnieuw begon Kleine Sluis scherper en liep uit naar 1-4. Twee treffers van Rick Houtenbos bepaalden de eindstand op 3-4 en op meer had de thuisploeg ook geen recht.

De verhuizing naar de zaterdag maakt De Foresters een van de favorieten in de 4e klasse en deze status maakte de ploeg in de eerste wedstrijd waar. In Purmerend werd De Wherevogels met alles zeggende cijfers verslagen: 2-8. Zowel Melle Kruit, Bram de Boer als Ozair Dahi scoorden tweemaal en ook Barry Koppes en Daniel Ben Ami troffen doel.