HEILOO - In de Tweede Klasse A wist De Foresters in eigen huis een belangrijke overwinning te boeken. De Heilooërs bleken te sterk voor KFC, 2-1.

‘We hebben goede zaken gedaan. Dat was gezien de andere uitslagen ook nodig’, aldus Edwin Reder. Na een gelijkopgaande eerste helft, waarin grote kansen uitbleven, keek De Foresters tegen een 0-1 achterstand aan. In de 35e minuut zit de gastheer rond de middenlijn mis met een kopduel en KFC profiteerde er optimaal van.

Na de pauze had De Foresters het onder controle en vijf minuten na rust tekende Ozair Dahi voor de gelijkmaker. ‘Wij waren wat gevaarlijker’, zag Reder. Een kwartier voor tijd maakte Barry Koppes de 2-1. Kansen op een hogere uitslag waren er voor de Heilooërs, maar deze bleven onbenut.