HEILOO - Door de Lionsclub Noord Kennemerland wordt dit jaar in theater De Beun in Heiloo, nabij winkelcentrum ’t Loo, hun jaarlijkse benefiet filmavond georganiseerd, waarvoor de volgende regionale projecten zijn geselecteerd. Voor deze projecten zijn geen financiën beschikbaar uit de algemene middelen van de zorgorganisaties.

  • EsDéGé Reigersdaal, project: Audio visueel apparatuur voor het gezinsvervangend tehuis ’De Bosgroet” in Langedijk
  • Heliomare College Alkmaar, project: Bijenkorf met toebehoren voor honing maken t.b.v. de Groenopleiding in Oudorp
  • ’s Heerenloo Noorderhaven, project: Kunstwerken voor de wegaanduidingen in het park die herkenbaar zijn voor de bewoners met een beperking.

Het programma van dit ‘avondje uit’ begint om 18.30 uur en bestaat uit de ontvangst met koffie of thee met Petit Four. Om 19.15 uur gaat de zaal open en om 19.30 uur wordt u welkom geheten en krijgt u uitleg over de avond en projecten.

Hierna volgt een miniveiling door een waarachtige veilingmeester waar u kunt bieden op vele mooie kavels van een slagroomtaart tot elektrische fiets. De opbrengst wordt geheel bestemd voor de projecten. Aansluitend wordt de film ‘Ben is Back’ vertoond, een aangrijpende film met in de hoofdrol Julia Roberts. Een schitterende verfilming van de onvoorwaardelijke liefde van een moeder voor haar verslaafde zoon en zorg voor haar gezin.

Na de film is er een gezellige nazit en kunt u nagenieten van de film en/of uw eventuele aankoop van een kavel onder het genot van een drankje en een hapje. De toegangsprijs voor deze ‘aangeklede’ filmavond bedraagt slechts € 30 pp, dit is inclusief koffie/thee met Petit Four en twee consumptiebonnen voor na de film. De helft van dit bedrag komt ten goede van de projecten.

Kaarten kunt u verkrijgen bij de kassa van De Beun op de avond zelf of bestellen bij Thomas Leijen die bereikbaar is op 06 3031 4946 of thleijen@hetnet.nl.