HEILOO - Het Begeleidingsorkest voor Noord-Holland is vooral bekend vanwege koorbegeleidingen in de regio, maar beleeft ook veel muzikaal plezier aan het spelen van een symfonisch programma. Voor dit Midzomerconcert is een aantrekkelijk programma samengesteld waar het orkest haar muzikale tanden op kan stuk bijten.

Siegfried Idyll - R. Wagner
The Lark Ascending - R. Vaughan
WilliamsSymfonie no. 4 - G. Mahler

De violist Shin Sihan zal de schitterende vioolsolo spelen in de Lark Ascending, waarin het gezang van de leeuwerik wordt uitgebeeld op een warme zomerse dag. De lyrische sopraan Heleen Koele zal de prachtige solo voor haar rekening nemen in slotdeel van Mahlers 4e symfonie.

Het Begeleidingsorkest voor Noord-Holland bestaat al ruim 45 jaar en verzorgt de muzikale begeleiding van de oratoriumkoren van Schagen, Bergen en Castricum. Het orkest bestaat uit gevorderde amateur- en beroepsmusici uit Noord-Holland en kan samen met dirigent Pieter-Jan Olthof terugkijken op vele muzikale hoogtepunten. Naast de koorbegeleidingen organiseert het orkest regelmatig ook zelf concerten waarin gekozen wordt voor symfonisch werk, al dan niet gecombineerd met een instrumentale- of vocale solist.
Nadere informatie: www.begeleidingsorkestnoordholland.nl

Entree: € 22,50 inclusief één consumptie koffie/thee in de pauze - KOOP KAARTEN
Jongeren tot 17 jaar € 10,- KOOP KAARTEN
Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij het VVV kantoor in de Verhalenkamer op Landgoed Willibrordus.