HEILOO - Even de benen strekken en tassen vullen op zondag 26 mei op de jaarlijkse Lente Fair op Landgoed Willibrordus te Heiloo! Een gezellige markt met ruim 100 kramen met een grote diversiteit aan artikelen zoals o.a. handgemaakte kunststukjes, kleding, sieraden, edelstenen, homedeco, Nepalese artikelen, games, miniatuurautootjes en gereedschap.

Verder is er een groot aanbod aan planten, kruiden en tuindecoratie artikelen. Aan de inwendige mens is zeker gedacht met een ruim aanbod aan snacks, vers fruit, broodjes beenham, koffie, thee, heerlijke sapjes, snoepgoed, noten, gedroogd fruit, fudge en kaas. Kortom genoeg te zien, kopen en proeven…. Ook voor de kinderen wordt het een feest. Ze kunnen zich laten schminken, zich vermaken bij de kop van Jut, een ritje maken in de draaimolen of deelnemen aan tal van andere leuke activiteiten.Tevens zijn museum Baduhenna, het Toverlantaarnmuseum, de Verhalenkamer, Historische Vereniging Heiloo, theeschenkerij De Trog en restaurant Keuken met Karakter geopend.

Gedurende de hele dag zijn er groensafari’s, natuurwandelingen en vinden op de jeu de boulesbaan wedstrijden plaats. Op de Oase van Rust kunt u genieten van een concert; in de Strandwal en de Cultuurkoepel vindt Music Meeting Heiloo plaats.Graag zien wij u zondag 26 mei a.s. op de Lente Fair en de Landgoeddag op Landgoed Willibrodus, Kennemerstraatweg 464, 1851NG Heiloo.Parkeergelegenheid: Tegenover de brandweerkazerne, Rosendaal 2a te Heiloo.