HEILOO - Het verhaal over het jonge weesmeisje Annie wordt al sinds 1977 als musical in theaters verkondigd. En ook nu zullen de jonge sterren van musicalschool Mille Stelle stralen op het podium van theater De Beun in Heiloo. Na jaren eigen producties te hebben geschreven is dit jaar – op aanvraag van de leerlingen – gekozen voor een bestaand stuk. Maar Mille Stelle zou Mille Stelle niet zijn als zij het script niet dusdanig aan zouden passen naar de huidige tijd, waar alle kinderen op hun eigen manier kunnen stralen.

Annie woont samen met de andere weeskinderen in een weeshuis. Dit weeshuis wordt geleid door Meneer Hannigan, die het grootste deel van de dag iets te diep in het glaasje kijkt omdat hij eigenlijk een grote hekel heeft aan kinderen. Door een briefje van haar ouders, blijft Annie hopen dat zij ooit door haar ouders opgehaald zal worden en een echt gezin zal hebben. Maar het duurt nu zo langzamerhand wel heel erg lang… Wanneer de assistente van de rijke biljardair Oliver Warbucks plotseling op de stoep staat om een van de weeskinderen uit te zoeken om kerst bij hun te vieren, lijkt Annie graag met haar mee te willen. Maar zal zij dan ooit nog haar echte ouders ontmoeten?

De musical Annie speelt op zaterdag 30 maart om 19:30 uur & zondag 31 maart om 14:00 uur.
Kaarten zijn te bestellen via www.mille-stelle.nl of kaarten@mille-stelle.nl

Productie: Caroline van der Maas, Musicalschool Mille Stelle | Bewerkingen en regie: Wessel Braaf | Muzikale leiding: Simone Dekker | Choreografie: Lilly Scholtens & Daniel Sandu | Techniek: Cor Dekker & Ruud van Kuipers | Theater De Beun, Heiloo