HEILOO - Fout, fouter, foutst. Maar zo lekkerrr!! Dat is de muziek tijdens Qmusic the Party XL in Heiloo. 4 uur lang wild feesten met hits die net zo vast in je geheugen staan, als in de hitlijst van Qmusic's Foute Uur. Met je cowboyboots countryhousen op Cotton Eye Joe om vervolgens onderdak te zoeken bij The YMCA, samen met een indiaan, een cowboy en nog een paar vreemde vogels. De DJ's van Qmusic trekken je onweerstaanbaar mee in een warm bad vol guilty pleasures. En jij geniet je stiekem helemaal suf met je prachtige verentooi, je stoere cowboyhoed of je... nou ja, dat vul je zelf vast wel lekker fout in.

Deze avond is er een special guest aanwezig voor een spetterend optreden: niemand minder dan Nakatomi! Zij zijn onder andere bekend van de volgende hits: 'Children of the night' en 'Sing'.

Deze avond kan bijgewoond worden door losse tickets of een geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting te bestellen via https://www.fletcherevents.nl/event/qmusic-the-party/qmusic-the-party-xl-heiloo/ of aan de receptie van Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo op Kennemerstraatweg 425 in Heiloo. Meer informatie over de evenementen van Fletcher Events is te vinden op www.fletcherevents.nl.