HEILOO - Op zaterdag 22 oktober is het tijd voor 'Drama & Avontuur' in de bibliotheek in Heiloo. Poëziepopper en woordkunstenaar Vincent Corjanus zal een speciaal optreden geven in de bibliotheek. Het optreden is geheel gratis toegankelijk.


Maak je op voor een poëtisch spektakel, want Vincent Corjanus draait al meer dan 10 jaar mee met zijn liedjes en gedichten. Soms groots, rockend en meeslepend en vaak ook klein en kwetsbaar. De afgelopen jaren schreef Corjanus meer dan 800 gedichten en 80 liedjes. De gedichten van Corjanus waren te horen tijdens Ted Talks, radioshows op 3fm en Radio 2 en ook Frank Boeijen droeg werk van hem voor. De poëziepop-liedjes van Corjanus zijn teder en rauw. Soms met een vleugje elektronica, maar altijd recht uit hart. Op 31 oktober 2021 verscheen de cd 'Drama & Avontuur'. Deze cd zal ook centraal staan tijdens deze tour.

Tijdens deze jubileumvoorstelling blikt de jonge kunstenaar terug op de hoogtepunten. Oude liedjes krijgen een nieuw jasje, vergeten gedichten mogen weer even schitteren. 'We zijn er nog en wij blijven' en 'Nog Lang Niet Dood'; vier het leven, tijdens het nieuwe programma van Vincent Corjanus. Gitarist (en broer) Richard Corjanus zal deze tour meegaan als versterkende gitarist en vocalist.

Vincent Corjanus live in Heiloo op zaterdag 22 oktober 14 uur in de bibliotheek van Heiloo. Gratis kaarten: http://ow.ly/6yw150LabH8