HEILOO - In 2020 is het 55 jaar geleden dat de Beatles-albums ‘Help!’ & ‘Rubber Soul’ werden uitgebracht. De Friese tributeband The Beatles Sessions viert dit jubileum op zondagmiddag 16 februari in theater De Beun in Heiloo. De band neemt je mee op reis langs de verhalen achter de liedjes en speelt beide albums integraal.

De albums ‘Help!’ en ‘Rubber Soul’ (beiden uitgebracht in 1965) markeren een duidelijke overgang van de beginperiode van The Beatles naar een periode van de vernieuwende albums ‘Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band’ en ‘Abbey Road’. Voor de pauze vertellen deze vijf jonge Beatlesfanaten de verhalen achter liedjes op ‘Help!’, na de pauze gaan ze verder met de 14 nummers van Rubber Soul.

Over The Beatles Sessions
Toen The Fab Four de hitlijsten aanvoerden waren de bandleden van The Beatles Sessions nog lang niet geboren. Toch zijn de vijf heren besmet door de Beatlemania. Met enorm veel passie, enthousiasme en oog voor detail spelen deze jonge honden de muziek van hun helden uit Liverpool. En niet zonder succes: inmiddels staan er meer dan honderd optredens op de teller, in binnen- en buitenland. Na 10 optredens tijdens de afgelopen International Beatleweek in de heilige stad Liverpool is het tijd voor hun derde theatertour.

Kaarten à € 15 zijn te koop via www.theaterdebeun.nl.