BERGEN - In de regio van Bergen en omstreken kun je er al een tijdje niet meer omheen: op zaterdag 27 mei vindt de elfde editie van Woodlands Festival weer plaats aan de Oudtburghweg. Dit jaar kunnen festivalgangers genieten van drie verschillende stages met verschillende muziekgenres en divers randentertainment.


Na de succesvolle eerste editie onder de nieuwe organisator Yuhwi Hoebe van Zomaar Events staat er weer een knallende editie voor de deur op 27 mei. “De Live Stage belooft een muzikaal spektakel te worden met o.a Splendid en de oudste popgroep van Nederland: Bintangs. Op de Dance Stage kunnen liefhebbers van House & Techno hun hart ophalen met Dimitri en Olivier Weiter als bekendste uitschieters en uiteraard is er weer volop ruimte om de beste talenten uit de omgeving te ontdekken en te genieten van nieuwe muziek.

Naast de verschillende stages zijn er nog veel meer activiteiten te vinden op het festivalterrein. Zo kun je terecht in de woodlounge, waar je kunt ontspannen en even op adem kunt komen tussen het dansen door en biedt foodlands een grote verscheidenheid aan eten en drinken, zodat bezoekers kunnen genieten van uiteenlopende dranken en gerechten. Ook zijn er verschillende activiteiten waar je aan deel kunt nemen en jezelf kunt uitdagen. "

Naast alle optredens is Woodlands Festival een feest van de herkenning. “Op het festivalterrein tref je altijd meerdere generaties door elkaar heen. Je ontmoet weer oude schoolvrienden van vroeger of die serveerster uit het café waar je vroeger kwam. We horen van veel bezoekers dat het voelt als een reünie en we vinden het erg leuk onderdeel te zijn van die herinnering” Aldus organisator Yuhwi Hoebe.

De organisatie heeft weer extra geïnvesteerd in de aankleding van het terrein en verwacht maximaal 3.000 bezoekers te mogen verwelkomen.

Het festival vindt plaats op 27 mei 2023 van 13.00 tot 23.00 op het terrein van de Berger IJssport Vereniging aan de Oudtburghweg in Bergen. De laatste tickets zijn te koop via www.woodlandsfestival.nl.