HEILOO - Negen Gipsy muzikanten zetten hun wagens neer bij de Cultuurkoepel om daar hun virtuoze Balkanmuziek in de puurste vorm door de speakers te blazen. Zij brengen met hun muziek energie, waanzin en melancholie, vaak met ongebruikelijke maatsoorten, maar waar toch als heel vanzelfsprekend op gedanst kan worden. Muziek die wisselt tussen snelle tempi en hartverscheurende ballads, tussen het tragische en het extatische, tussen humor en eros.

De muzikanten van Gadjo Orkestra vertolken de Balkanmuziek met viool, zang, klarinet, accordeon, drums, klarinet, saxofoon, tuba, contrabas, alt-sax, dwarsfluit, basklarinet en klarinet. Zij spelen wat er van hen gevraagd wordt: dans-, luister-, treur- en feestmuziek.

Bezetting Gadjo Orkestra:
Zang/percussie:
Djordje MaticViool/zang:
Hilde Kertész Accordeon:
Peter ArendsDrums:
Stelios KalisKlarinet/saxofoon:
Frank StolwijkTuba:
Arno Duivestein Contrabas:
Sándor KémAlt-sax/dwarsfluit:
Ilia LumbrosoTrompet:
Wouter Hakhoff

Basklarinet/klarinet: Michel Duijves (mogelijk als extra)

Geluidstechniek:Micha Wesseling

Gratis kaartje
In het kader van verbinden van generaties is er een mooie samenwerking ontstaan met Out Standing Heiloo. De Cultuurkoepel en Oud-Standing Heiloo bieden u een gratis kaartje aan voor uw kleinkind. Andersom kan natuurlijk ook: als kleinkind neem je je opa of oma mee. De kaarten bestel je via caroline@de-buitenkans.org. Je geeft de namen door van de betalende grootouder en het kleinkind. Voor aanvang van de voorstelling betaal je contant of per pin aan de deur van de Cultuurkoepel. Per betalende bezoeker, 1 gratis kaartje!!

Datum: Zaterdag 8 juni 2019
Aanvang: 20:15 uur
Toegang: € 15,-

Bestellen kan via https://www.gtsmrt.co/p/pldhpn