NEDERLAND - Fietsen met mooi weer is natuurlijk heerlijk. Op vakantie is de fiets het ideale vervoersmiddel om de omgeving te verkennen of om even naar de supermarkt te gaan. In het buitenland zijn er vaak wat meer heuvels en hellingen om te trotseren. Wat extra ondersteuning kan hier erg prettig zijn. Het meenemen van een elektrische fiets is alleen erg zwaar en neemt veel ruimte in beslag. Maar wat is het alternatief? Wij hebben het gevonden! Een opvouwbare e-bike die in enkele tellen compact te maken is waardoor hij gemakkelijk kan worden meegenomen op reis.

Het Nederlandse bedrijf Lacros specialiseert zich sinds 2009 op elektrische vouwfietsen. De elektrische vouwfietsen van tegenwoordig komen vaak niet overeen met het beeld wat mensen ervan hebben. Lacros biedt fietsen aan van oer-Nederlandse kwaliteit en heeft een breed aanbod aan modellen met verschillende ondersteuningsmogelijkheden en wielmaten.

Comfortabel en betrouwbaar
Vaak hebben mensen het idee dat een elektrische vouwfiets met kleinere wielen minder comfortabel en stabiel is. Dit is verleden tijd. Ondanks de kleinere wielen is een lange fietstocht geen enkel probleem voor de kilometervreters van Lacros. De fietsen bieden dezelfde stabiliteit en hetzelfde comfort als een grote elektrische fiets. Daarnaast stap je door de kleinere wielmaat en de lage instap sneller op en af. Dit maakt de elektrische vouwfiets een betrouwbaar vervoersmiddel.

Krachtig en compact

De fietsen van Lacros zijn opvouwbaar waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen en makkelijk zijn mee te nemen in een camper, caravan, boot of in gewoon in de auto. De e-bikes van Lacros zijn voorzien van een sterke motor waardoor je fluitend een heuvel of helling omhoog fietst. Daarnaast zijn de fietsen voorzien van een goede batterij waar je tot ruim 100 kilometer mee kunt fietsen. Voor kortere afstanden, bijvoorbeeld om boodschappen te doen, zijn de fietsen ook uitstekend geschikt. Er is gemakkelijk een fietstas of -mand te bevestigen op de bagagedrager met een laadvermogen van 25 kilogram.

Momenteel kunt u in de showroom in Schijndel profiteren van december korting!
Kom snel langs voor een proefrit en ervaar de kwaliteit en het comfort zelf.

Lacros
Nieuwe Eerdsebaan 16
5482VS Schijndel
+31(0)73 203 2487

Voor meer informatie en de actievoorwaarden kunt u ons telefonisch bereiken op bovenstaand telefoonnummer