Alkmaar, Heiloo - Bij de politie zijn drie aangiften opgenomen van aanranding. In december 2018 en januari 2019 zijn drie vrouwen aangerand door een onbekende (jonge) man, mogelijk gaat het om dezelfde persoon. De politie heeft een onderzoek ingesteld, maar dat heeft tot nu toe nog niet geleid tot het identificeren van de dader.Wat is er gebeurd?

Op twee locaties in Alkmaar en op een locatie in Heiloo heeft een onbekende man drie vrouwen vanuit het niets onzedelijk betast. Dit gebeurde op wisselende tijdstippen: in de ochtend, middag en in de avonduren. De aanrander kwam vanuit het niets op de vrouwen af en betastte ze onzedelijk, waarna hij ervandoor ging, rennend of op de fiets. De vrouwen raakten niet gewond, maar dit heeft de nodige impact achtergelaten.
De gedupeerde vrouwen benoemden alle drie in hun aangifte dat het om een Aziatische man zou gaan. De zedenpolitie heeft deze zaken in onderzoek en sluit niet uit dat het hier gaat om eenzelfde verdachte. 

Vragen van de politie

De politie sluit niet uit dat meerdere vrouwen zijn benaderd door deze verdachte en heeft de volgende vragen:

* Weet u wie deze verdachte is?
* Bent u ook lastig gevallen of aangerand, maar heeft u dit nog niet bij de politie gemeld?

Meldt u dit dan s.v.p. alsnog. Dat kan via telefoonnummer 0900-8844 of via een contactformulier.

Indien u overige informatie heeft over deze verdachte, verzoeken wij u dit te melden via het meldformulier op internet of telefonisch via telefoonnummer 0900-8844.