Onbewolkt22.1 ℃

Alldek in Heiloo

Alldek

is een bedrijf dat zijn roots in de zeilmakerij voor de scheepvaart heeft liggen. Daar internationale schepen die de haven aandoen de eigen nationale vlag en de nationale vlag van het bezoekende land moeten voeren worden vlaggen al van oudsher geleverd door zeilmakers. In de loop van de tijd zijn daar uiteraard de vlaggenmasten bij gekomen en ook kwamen er steeds meer particulieren die belangstelling voor vlaggen en vlaggenmasten toonden. De combinatie van zeilmakerij en vlaggen is bij Alldek nog steeds aanwezig.

Naast de produktie en levering van vlaggen en vlaggenmasten zijn wij namelijk ook nog een zeilmakerij. Deze zeilmakerij heeft zich o.a. gespecialiseerd op het gebied van de outdoor. Zo verzorgen wij de garantie en after-sales van enkele gerenomeerde en groote Nederlandse tent- en rugzakimporteurs. Daarnaast voeren wij ook rechtstreeks reparaties en andere doekgerelateerde opdrachten van particulieren uit.

Wilt u meer informatie; kijk ook eens op www.tentstuk.nl

Foto's van Alldek

Alldek image 1
Alldek image 2
Alldek image 3

Zoek een bedrijf in Heiloo:

Adres
De Wagenmaker 18
1851 PX  Heiloo
Telefoon
072-5340545
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Alldek. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map